vrijdag 29 juli 2022

Een bedankje

Het is de garage niet gelukt om onze reserve afstandsbediening van de Matrix te activeren. Men had problemen vanwege het feit dat er een kastje met schakelaar zou ontbreken. Ik kreeg uitgebreid uitgelegd hoe men te werk gegaan is en wat het probleem is. Daar kon ik geen speld tussen krijgen. Hoewel men er een uurtje mee bezig geweest is, hoefde ik niets te betalen; no cure, no pay. Omdat die garage mij in het recent verleden al eens eerder gratis (en niet voor niets) geholpen heeft, besloot ik dit keer tot een ander bedankje over te gaan.
Vanmorgen ben ik daarom langs gegaan met een slagroomtaartje in mijn fietstas. Ik heb onderweg niet stiekem wat van de slagroom gelikt hoor! Dat deed ik vroeger soms. Dan trok ik wat brood uit de binnenkant van een brood dat ik moest kopen. Als het brood gesneden werd, werd plots een holte zichtbaar. 😂
Dit keer trof ik de receptioniste achter de balie en niet zoals gisteren een monteur. Ik legde haar uit waarom ik hen trakteerde. Ze was blij verrast en stond erop dat ik mijn naam noemde. Zo te merken komt het daar niet vaak voor, dat een klant een traktatie komt brengen. Ondanks de zeer goede recensies.
Van de Hyundai dealer heb ik nog steeds niets vernomen. Die mag mij straks op een paar kroketten trakteren.