zaterdag 23 juli 2022

Als lid van de NAVO

Blijkbaar hebben leden van de NAVO een vrijbrief voor oorlogsmisdaden en schending van de rechten van de mens en soevereine staten. Misdaden begaan door lidstaten worden onder het tapijt geveegd. Turkije heeft tijdens een inval in Irak Koerdische burgers gedood. Volgens de media : Nou, dat is het dan. Geen ophef, geen sancties enkel stilte. Zoals ik al eerder schreef hebben de NAVO leden de Turken groenlicht gegeven voor een nieuwe genocide. De Turken krijgen er zelfs Zweeds wapentuig voor. Zweden, een land dat tot voor kort het opnam voor de Koerden, laat ze nu afslachten. En dat alles in ruil voor de toetreding tot de NAVO.
Een NAVO lidstaat dat ongevraagd een ander land binnenvalt is geen issue. Een dito actie van de kant van Rusland wordt daarentegen misdadig genoemd.
Een soortgelijk verhaal over Oekraïne. De oorlogsmisdaden begaan onder het bewind van Zelensky worden verzwegen Men doet voorkomen alsof alleen Russen misdaden begaan. De Oekraïense dictatuur ( de oppositie is door Zelensky weggevaagd, verboden en/of gevangen gezet) is welkom bij de EU, inclusief neonazi's. Velen laten zich dagelijks indoctrineren door de eenzijdigheid van de media en de politiek. Men gaat de nieuwszenders onderzoeken. Volgens mij alleen met het doel om nieuwszenders die het nieuws objectiever en/of de andere kant van het nieuws tonen monddood te maken. "De NOS is er voor iedereen", riep de nieuwe directeur. Maar niet iedereen is voor de NOS, mevrouw. Wat mij betreft mogen de MSM allemaal opzouten.