zondag 17 juli 2022

Hey Joe!!

Wat een weer! Ook voor Fenna trouwens. Met name dan 's morgens als het nog lekker koel is. De arme Friezin krijgt steeds meer last van angst. Nog even en ze wil de deur niet meer uit. Helaas voor haar, ga ik daar over. Dus we wandelen nog steeds vrolijk buiten.
Misschien een wat somber(?) onderwerp, maar ik las iets over Natuur begraven op de Veluwe. Men kan zich ergens in de natuur laten begraven. Het lijkt me wel iets aparts. Vooral voor de liefhebbers van de natuur. Zelf zie ik het niet zo zitten. Ook als ik dood ben laat ik niet over me heen lopen.
Journalisten van het AD mogen niet meer in de rechtszaal aanwezig zijn, vanwege het overtreden van de regels. De redactie van het AD is boos. De vereniging van journalisten vindt het verbod een aanslag op de vrije journalistiek. Natuurlijk, daar gaan ze weer. Zo vrij is de journalistiek ook weer niet. Ze mogen alleen schrijven over datgene wat de redactie goedvindt. Betaalde / gekochte journalistiek dus. Het AD behoort zodoende ook tot de MSM; eenzijdig en onvolledig en vaker meningen dan feiten melden.
Meneer Joe Biden is met lege handen teruggekomen uit de Arabische wereld. Het leek mij een wonder als dat niet het geval geweest zou zijn. Decennia lang de Arabieren pesten en dan vragen om een gunst. Zo werkt het niet in deze wereld , Joe! Gaat Joe nu weer zijn wapens oppakken, om het gemor in eigen land wat te doen verstommen?