vrijdag 15 juli 2022

Van hetzelfde laken

Het is mij opgevallen, dat de meeste westerse landen dezelfde politiek volgen. In die politiek zie ik de ongebreidelde stroom vluchtelingen die toegelaten worden. Dat ondanks de maatschappelijke problemen en weerstand, de regeringen die ongemoeid laten en zelfs deze mensen voorrang verlenen boven het eigen volk.
Men heeft miljarden over voor wapentuig om de Russen te bestrijden, maar het bestrijden van de armoede in eigen land laat men links liggen.
Landen met eigen bodemschatten maken daar geen gebruik meer van en veroorzaken bewust economische en maatschappelijke problemen. Zelfs een land als Amerika met een enorme olievoorraad in de grond importeert sinds de komst van de Democraten olie en zijn de brandstofprijzen meer dan verdubbeld.
Alle westerse landen volgen ook ten aanzien van de gezondheid hetzelfde beleid. Een beleid, waarin nota bene het beschermen van de zwakkeren niet de hoogte prioriteit heeft. Het massaal vaccineren met nota bene een experimenteel vaccin zonder enig individueel onderzoek vooraf is ook opvallend. Net zoals de dwingelandij en controles (nb. verplicht gebruik van een smartphone!) erachter.
In al die westerse landen zijn de berichten over het virus en de (experimentele) vaccins nagenoeg hetzelfde. Terwijl in andere landen andere deskundigen nogal sceptisch zijn.
In al die landen worden de negatieve bijwerkingen en processen doodgezwegen door de media. In al die landen is sprake van een sterfteoverschot, wat men niet wil verklaren.
De arme landen krijgen relatief weinig vaccins. De westerse landen gooien de overtollige voorraden liever weg dan ze aan de arme landen te schenken / verkopen.
In alle betrokken landen wordt de Zorg afgebroken.
Geen van die landen stelt vragen over het plots afgebroken onderzoek van de WHO in Wuhan.
Het meest opvallend is, dat ons landje van al die landen op al deze punten wederom probeert het beste jongetje van deze westerse klas te zijn.
Deze westerse politiek sterkt mij in de gedachte, dat er op wereldniveau geregeld en opgelegd worden. Betrokken regeringsleiders zijn slechts marionetten.
Tot slot : het is opvallend dat de boeren weg moeten, terwijl de overheid zelf in een natuurgebied als de Oostvaardersplassen zowel de flora als fauna blijft verzieken met veel te veel vee.