woensdag 13 juli 2022

Hoera! Picnic in de fik!

 "Hoera!" hoorde ik links en rechts toen bekend werd, dat het distributiecentrum van Picnic in brand stond. De online supermarkt Picnic is bij veel critici verdacht, vanwege de banden met veel rijken waaronder Bill Gates. Zij hebben heel veel geld gepompt in het Nederlands bedrijf. Ook toen het met grote verliezen geconfronteerd werd.
Er wordt beweerd, dat de rijken (die veel landbouwgronden opkopen) via Picnic een soort proef aan het doen zijn. Men wil dat de hele wereld groen gaat eten, waaronder genetisch gemanipuleerde producten. Een van de stokpaardjes van o.a. Bill Gates.  Uiteraard geen vlees, maar vreemd genoeg wel aanverwanten producten zoals melk en kaas. Wat de koe na zijn productietijd gaat doen is niet bekend. De filosofie van Picnic zou goed in de plannen van het WEF passen. De tegenstanders van het WEF stonden dus te juichen toen het Picnic distributiecentrum in brand stond. Overigens uit dezelfde rijke hoek komen ook de ideeën om de wereldbevolking te laten wennen aan alsmaar terugkerende injecties / vaccinaties en controles. De voorspellingen van Bill Gates met betrekking tot pandemieën zijn daar een onderdeel van. Men wil ook de omvang van de wereldbevolking stabiliseren en terugbrengen tot x miljard.
Over brand gesproken. Nu rookmelders verplicht zijn maken criminelen subiet misbruik van de nieuwe regeling. Ze bellen aan als zogenaamde controleurs van rookmelders. Op die manier proberen zij woningen binnen te komen en u te bestelen. McDonalds gaat het roken op de terrassen verbieden. Zo kunnen verstandige mensen ook op het terras hun snacks nuttigen. Hopelijk gaat het een trend worden, zodat al die vies-/vieze peuken en lege doosjes uit het straatbeeld gaan verdwijnen.