dinsdag 19 juli 2022

Teken aan de wand

Het feit dat een ministerie liever kiest voor een dwangsom (ons belastinggeld!) dan voor openheid, is een teken aan de wand. Minister De Jonge en Sywert  van Lienden zijn corrupt.  In een bos zijn tijdens een jeugdkamp zo'n 500 teken verwijderd! Sodeju zeg! Gelukkig is dat bos niet hier in de buurt. Wat krijgen die jongeren daar te eten? In elk geval geen knoflook. Tot op heden heeft Fenna nauwelijks last gehad van teken en/of vlooien. Ze krijgt namelijk dagelijks zo'n klontje schapenvet met knoflook door haar eten. Zou dat soms

echt helpen? Ze ruikt na het eten wel alsof ze net uit een Turks restaurant komt. Dat geurtje is helemaal niet verkeerd, hoor. We gebruiken zelf ook veel knoflook. Dus hebben wij zelf ook geen last van teken.
Ik vroeg me trouwens af of ik die klontjes schapenvet met knoflook ook zou kunnen gebruiken om bijvoorbeeld nasi of bami te maken. Ik weet niet wat het effect van schapenvet op de smaak van het indo-food en mijn lijf zal zijn. Maar wat het laatste betreft, dat merk ik dan wel als ik over de Veluwe fiets. Als ik wolven achter me aan krijg, kan ik beter afzien van het gebruik van schapenvet in de nasi en bami. Ter afsluiting een vraag van een vriend : Hoe hard kan een wolf eigenlijk rennen? Misschien moet ik eerst mijn e-bike opvoeren.