zaterdag 16 juli 2022

Vaccinatieschade -2-

Zoals door de wappies voorspeld, heeft men het al een tijdje over weer een vaccinatieronde. De oude C-prikken zijn niet meer werkzaam. Zelf ben ik van mening, dat de vorige serie niet afgerond is. Men heeft nog steeds geen uitleg gegeven omtrent zaken als : de oversterfte, de opvallende toename van het aantal gevallen van miskramen, onvruchtbaarheid, menstruatie stoornissen, aanhoudende klachten over de gezondheid (na vaccinatie), infarcten (zowel hart als hersen), gevallen van plotseling onwel worden en overlijden enz.
Allemaal informatie die vanaf 2021 via andere dan de MSM kanalen vrijgekomen is. Van officiële (=regering) zijde  komen voor genoemde kwesties geen antwoorden of men komt men een stellige bewering dat het niet aan de vaccins ligt maar aan 'onderliggende kwalen'. Het Lareb wil geen andere dan de door haar gepresenteerde bijverschijnselen registreren. Vanuit de niet-politieke hoek wordt door deskundigen nadrukkelijk naar de experimentele vaccins gewezen.
Kortom, er is nog veel onduidelijkheid, omdat kwesties bewust worden verzwegen. Tot dan geen experimentele vaccins voor mij. Ik blijf vooralsnog op mijn eigen lichaam, weerstand en immuunsysteem vertrouwen.