vrijdag 5 januari 2018

Weer een K-Marokkaan

Ze willen zich hoe dan ook laten gelden. Helaas telkens weer op een negatieve manier. Maar ja, dat is wel de meest gemakkelijke en voor de hand liggend, want een fatsoenlijke opleiding ontbreekt. Niet willen integreren, geen opleiding willen volgen, slecht Nederlands spreken en vervolgens uit frustratie je omgeving verzieken. En ach, menig crimineel wordt rapper om 'clean' te blijven. Ali B is zo eerlijk om zoiets toe te geven.  Rapper Boef laat weer eens helder zien hoe vanuit zijn cultuur (Noord Afrikanen zijn voor mij een pot nat) tegen onze maatschappij wordt aangekeken. Ik zou zeggen : trek zijn paspoort in en zet hem met zijn familie het land uit. Zou men met iedereen moeten doen, die geen respect toont voor onze maatschappij. Boef valt wat mij betreft onder de categorie K-Marokkaan.
Naar zeggen gaan de mensen die goed verdienen er 7 euro per maand op vooruit. Kassa! Om het bericht in de positieve sfeer te houden, vertelt men niet hoeveel duurder het dagelijks leven geworden is. Men blijft liever politiek correct.
Zoals te doen gebruikelijk bij de VVD gaan enkel de grootverdieners er flink op vooruit. De armlastige krijgt het uiteraard nog slechter. Het gaat immers alsmaar beter met onze economie, die duidelijk betrekking heeft op de maatschappelijke top en de laag er direct onder. Hoe de economie van de rest er voorstaat? Die bevindt zich nog steeds in een crisis.