dinsdag 21 januari 2014

McVan Dobbe of McKwekkeboom?


Nee, geen van beide. Het is nog gewoon de McKroket. De smaak valt niet tegen, maar hij haalt niet het niveau van de bekende Kwekkeboom en/of de Van Dobbe kroket. Maar de mosterd is wel top.
Vandaag was het weer raak. Tijdens een flinke fietstocht hebben we een bekertje thee met een McKroket genuttigd. De inwendige mens moet immers ook goed verzorgd worden. Dus moeten we de brandstof, die nodig is om de beoogde kilometers te vreten, tijdig aanvullen.
Het is mijn neef Hank in Amerika nog niet gelukt de McDonald's vestiging bij hem in de buurt zover te krijgen, dat ook daar de McKroket verkocht gaat worden. Wel erg lastig voor een kroketliefhebber als Hank. Maar ik weet dat hij ze zelf kan maken en dat ook geregeld doet.
Misschien moet Hank zo'n lekker bruin ding eens meenemen naar het filiaal van McDonald's en hem daar laten proeven. De proever zal ongetwijfeld uitroepen : "I'm lovin'it!" Voor de verpakking kan men gebruikmaken van de Hollandse. De tekst wel even vertalen, want het Amerikaanse bedrijf hanteert in tegenstelling tot veel Hollanders hier, gewoon de Nederlandse taal. Bijna dan.