dinsdag 18 april 2023

Wir haben es nicht gewusst

Nog steeds lees of hoor ik nauwelijks berichten over de vele misvattingen en leugens die de overheden, de zorgsector en de reguliere media (msm) hier verspreid hebben met betrekking tot het coronavirus. Zij hebben allemaal schuld aan de schade, die velen die naar hen geluisterd hebben hebben opgelopen. Aan de andere kant vraag ik me wel af waarom mensen zelf niet eerst nadenken. Want hoe kan het zijn dat zoveel andere wetenschappers waaronder zeer gerenommeerde, met een andere mening afgeserveerd, gecanceld zijn? Dat er mensen zijn die een gesjeesde schoolmeester als Hugo de Jonge eerder geloven, dan een wetenschapper is verbazingwekkend. Alleen dat al geeft te denken. Zelf kreeg ik sterk de indruk, dat de overheid alleen die wetenschappers naar voren bracht, die primair de politiek en niet de gezondheid en het welzijn van mensen steunden. Zo heeft Kuipers zich ook laten kopen via een ministerspost. Hij was eerst vrij objectief bezig, maar is door de overheid 'gekocht' met een mooie baan. Wellicht heeft Kuipers in eigen belang gehandeld in de geest van "if can't beat them, join them".
Angst zaaien is ook overduidelijke methode, die de overheden met hun medische vriendjes hanteren. Een bekende methode, die dictators hanteren om het volk in hun greep te krijgen. Het stigmatiseren van ongehoorzame en kritische mensen is daar ook een voorbeeld van. Een ernstige vorm van discriminatie en het introduceren van verdeeldheid om zelf te kunnen heersen.
Als mensen, en met name Joden die de oorlog nog meegemaakt hebben, de maatregelen tegen niet-gevaccineerden vergelijken met die van de aanloop naar de Jodenhaat worden ze niet geloofd. Dan wodt er zelfs verontwaardigd gereageerd.
Iedereen, die slaafs de overheden gevolgd heeft, is naar mijn idee schuldig aan het leed dat anderen is aangedaan. Met de overheid en de media voorop. Nu het hele corona verhaal heel anders in elkaar blijkt te steken, is het doodstil. Terwijl de media blijven beweren dat het virus van een dier afkomstig is, weet elk kritisch en nuchter denkend mens dat het uit het lab in Wuhan afkomstig is.
Het onderzoek (enquête) naar de hele gang van zaken zal nog wel jaren duren. Dat biedt alle tijd aan de verdachten, om hun geheugen, berichten en documenten te wissen. Het "Wir haben es nicht gewusst" duikt dan ook weer op. Ik vertrouw de overheid nooit.
In bepaalde landen is het verboden om schadeclaims n.a.v. de experimentele vaccinaties in te dienen. In andere westerse landen gebeurt het wel. En toch worden bijvoorbeeld Duitse pathologen die hun bevindingen ventileren als complotdenkers weggezet. In Duitsland hebben zich al veel slachtoffers gemeld van de experimentele vaccins.