dinsdag 11 april 2023

Mensonterend

Als ik de huidige politiek en maatschappij volg, dan zie ik voornamelijk bangmakerij, uitsluiting / discriminatie en misbruik als gangmakers. Dat alles als basis voor een verdeel en heers politiek om eigen snode plannen er doorheen te drukken. Het land verkeert in een crisis met een enorme armoede. Welkom in 2023, ik vind het mensonterend.
Mensonterend is ook de manier waarop lithium gedolven wordt in Congo. Afgezien daarvan vind ik het bedrog rond elektrische auto's ook mensonterend. De vervuiling / belasting van het milieu om één accupack voor een e-car te maken is gigantisch. Het begint met de mijnindustrie, waar per accupack bijna 1000 liter brandstof nodig is om het materieel / machines te kunnen gebruiken voor het delven. De rest van de e-car (chassis e.d.) komt qua vervuiling overeen met die van een gewone auto met verbrandingsmotor en een kleine accu.
Heb je er weleens bij stilgestaan, dat de WHO een corrupte organisatie is met leden die niet gekozen zijn? Dezelfde WHO wordt o.a. door Rutte c.s. slaafs gevolgd in z'n regels en adviezen, die vaak een onafhankelijke wetenschappelijke grond missen. Net zoals het stikstofverhaal.
Als O.J. Simpson vrijgesproken wordt van de moord op zijn vrouw, dan krijgt Donald Trump ook wel vrijspraak. Ook Trump heeft immers veel geld. Helaas voor Trump vindt de rechtszaak in een staat plaats, waar Democraten het voor het zeggen hebben. Dus niet alleen de rechter, ook de aanklagers en de jury hebben een Democraten achtergrond.
Het is opvallend dat politici een concurrent op die manier proberen uit te schakelen. Veel Democraten, waaronder leden van de regering Obama eh Biden, spreken al over een schuldige Trump, terwijl ie 'verdacht wordt van'. Schuld moet immers nog bewezen worden. De handelingen van Hunter Biden zijn weliswaar vele malen ernstiger (o.a. hoogverraad) maar hij is nog steeds niet aangeklaagd. Mede omdat bewijsmateriaal steeds zoekraakt en de FBI en CIA onder invloed van de Democraten staan (zie Twitter files).  Het uitschakelen van de oppositie door hen op te sluiten of om te brengen (o.a. de Kennedy's!) was ook iets wat in geschiedenisboekjes voorkomt. Daarin werden namen genoemd van communistische en Zuid Afrikaanse staatshoofden (denk aan de opsluiting van Mandela), Mao en Hitler. Tegenwoordig zitten ze ook in Spanje en Amerika. Nederland begint ook al die trekken te krijgen. Ik herinner me Pim Fortuyn (door de politiek w.o. CDA aangewakkerd) en wijs op de enorme stroom van bedreigingen tegen leiders van rechtse politiek partijen. Daarbij valt een brandende fakkel in het niets. En toch kreeg die fakkel wel een enorme aandacht. Mensonterende klassenjustitie.