woensdag 19 april 2023

Wat een domheid!

In deze tijd, waarin steeds meer mensen in de armoede wegzakken en hun energierekening amper kunnen betalen, durft een minister Rob Jetten te roepen, dat we moeten investeren (!!) in energiebesparingen zoals zonnepanelen en isolatie. Wat een domheid. Meneer domkop Jetten, die mensen hebben geen geld! Strak moet iemand met een gebroken been van een minister naar de huisarts lopen vanwege het milieu.
Minister Kuipers reageert op een smeekbede van Caroline van der Plas om bepaalde patiënten aan medicatie te helpen : "Ik leef helemaal met je mee, maar ik ga je niet helpen." In de oren van een patiënt klinkt dat als : "Ik heb liever dat je lijdt en doodgaat."
Israël is druk bezig de Jodenhaat weer aan te wakkeren met haar politiek en typisch optreden.
In de overgevoelige maatschappij kwets je iemand zonder het te weten. Zoals in het openbaar een snack
eten. Mensen met eetproblemen balen daarvan. En als er vlees gebruikt is, dan zijn de ook vega's weer gekwetst. Op een e-bike rijden ligt ook gevoelig bij hen die het met een gewone fiets moet doen. Mensen die met dure spullen, zoals sierraden, tassen en kleding rondlopen, kwetsen daarmee de armen onder ons. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Gaat men dit allemaal verbieden vanwege al die overdreven gevoeligheden?
Heeft iemand met een gespleten persoonlijkheid of gender (vandaag zus morgen zo broer)recht op twee zitplaatsen in de bioscoop, het OV, het vliegtuig, het stadion enz.? Omgebouwde mannen i.c. nepvrouwen die meedoen aan wedstrijden voor echte vrouwen vind ik zeer minne personen. Dat organisaties dat toestaan is ook een grove domheid. Voor mij zijn dergelijke figuren geen mannen en ook geen vrouwen, maar minkukels. Weer een gender erbij. 😂 Er zijn ook van die minkukels die zich laten overplaatsen naar een vrouwengevangenis.  Andersom gebeurt dat niet. Raar?
Hoe dan ook, echte vrouwen zijn voor mij geen mannen en echte mannen geen vrouwen.
Definitief verlamd of zelfs overleden door het MRNA vaccin? De voorstanders zeggen : "Er zijn veel andere levens mee gered." Met andere woorden, jouw leven was niets waard.