woensdag 26 april 2023

Anders gelezen

Als ik zie dat Nederlanders Sudan ontvluchten, dan denk ik : wat doen ze daar? In Sudan worden homo's ter dood veroordeeld! Met zo'n land doen we toch zeker geen zaken? Dat doen we al niet als een land als Uganda homo's een gevangenisstraf oplegt. Dan is de verontwaardiging groot. Huichelaars die Sudan ontvluchten dus.
De mislukte ruimtevaartprojecten (de grootste raket neergestort en een maanlanding mislukt) lees ik als geslaagde vijandige aanvallen op het milieu.
Als de KNVB weigert een onafhankelijk intern onderzoek te doen naar het doen en laten van meneer Albers, lees ik over een maffia virus dat zich van bovenaf (FIFA) naar beneden verspreidt.
Iedereen van het gas af en dan toch gas willen winnen in nota bene de Waddenzee. Het NPO nieuws heeft het natuurlijk niet over de strijdigheid van het handelen van de Nederlandse overheid. Maar de oplettende lezer herkent weer de onbetrouwbare overheid en diens NPO. Maar dat mag men niet zeggen. Minister Blok vond het boren naar gas in de Waddenzee toen prima, de rechter echter niet. Gelukkig maar.
Volgens het nieuws is het aantal winkeldiefstallen dus gestegen. Men heeft de cijfers vergeleken met die van tijdens de coronaperiode met de loc downs.....
Doordat de overheid vluchtelingen / immigranten en misbruikers ons land laten overstromen, betalen de burgers indirect al hun gratis voorzieningen, de mensen die hen opvangen, de administrateurs enz. Of wel : de overheid heeft heel erg gemakkelijk handelen. Komt bij dat veel van die asielzoekers zoek raken. de AZC 's zijn enkel toegangspoorten.
Wie begon de oorlog In Oekraïne? Was het Rusland of Oekraïne? Antwoord : het waren Biden c.s.