zaterdag 28 mei 2022

Zeurpiet

Zelensky blijft maar zeuren. O.a. over de toetreding van Oekraïne tot de EU. Hij vindt dat de rapportages over corruptie niet kloppen. Zelensky zelf laat al zien dat de corruptie er nog steeds is. Die man is in een recordtijd steenrijk geworden (Panama Papers). Volgens zijn kiezers is hij net zo corrupt als de rest in Kiev. Ik hoop dat het onderzoek naar wreedheden (graag vanaf 2014) correct en objectief zal plaatsvinden. Dus niet van achter een bureau in Kiev. Een gedegen onderzoek zal uitwijzen, dat Oekraïne voorlopig niet bij de EU mag komen, wegens oorlogsmisdaden en misleiding.
Rutte gedraagt zich zoals gewoonlijk : vaag en onbetrouwbaar. Een ferm "Nee!" laat de Hollandse angsthaas niet horen. Terwijl het referendum dat wel uitgewezen heeft. Misschien wacht Rutte ook op een zak met geld uit de pot van 43 miljard dollar die Zelensky van Biden c.s. krijgt.
Vanmorgen las ik over het gekonkel van Haagse ambtenaren met de NAM over de problemen rond de gaswinning. En dan maar roepen : "Vertrouw op de overheid!" Haha! Het zijn allemaal boeven.