woensdag 11 mei 2022

Voorzichtig zijn

Gisteren, in Kampen in een winkelstraat, botste een mevrouw tegen mij aan. Ik stond voor een etalage te kijken. Ze bood weliswaar haar excuses aan, maar nu kan het zo zijn dat ze mij straks beschuldigt van ongewenste betasting of verkrachting. Of hoef ik me daar niet druk over te maken? Mensen gedragen zich tegenwoordig zo vreemd. Ik moet alsmaar voorzichtiger zijn.
Wie een dating programma organiseert is tegenwoordig een pooier. Tenminste, dat vindt Beau van E. Je weet wel die tv-corpsbal, die in zijn cabrio daklozen en verslaafden bezoekt en hen geld van anderen geeft. Beau, die mensen uit hun huizen wil sleuren om hen tegen hun wil in te vaccineren. Beau is dus ook iemand waar je heel voorzichtig mee moet zijn. Beau werkt steevast op de anti peristaltische beweging van mijn strottenhoofd.
Het is nog steeds niet de bedoeling dat een goed liedje het Songfestival wint. Dit jaar staat in het teken van Oekraïne. Men moet voorzichtig zijn met stemmen. Ik verwacht dat met een optreden van 3 minuten stilte de Oekraïense afvaardiging het festival zal gaan winnen. Ik weet niet of het ook voor het komend WK voetbal zal gelden. Zo niet dan zal het kampioenschap vast en zeker postuum aan Oekraïne toegekend gaan worden.
Ik lees veel over vogels die vanwege olievervuiling doodgaan. Maar over vogels die door windmolens doodgeslagen worden lees ik niets. Als iemand doodgereden wordt door een Tesla, mag dat dan nog in het nieuws?
Straks wordt alles zo duur, dat de postbode vanuit zijn huis de post via een videochat voorleest of mailt. Ik moet dus voorzichtig zijn met wat ik schrijf.
Bill Gates voorspelt, dat binnenkort een veel dodelijker virus dan het covid-19 zich zal gaan verspreiden. Vandaar dat onze regering niet af wil van de coronawetjes. Gates rijdt al jarenlang zijn stokpaardje : ontvolken van de aarde. Hij investeert miljoenen in het ontwikkelen van virussen in plaats van armen te eten geven. We moeten dus straks nog voorzichtiger zijn. Of Bill Gates vaccineren en opsluiten.