woensdag 18 mei 2022

Alvast opwarmen

Men begint nu al ons op te warmen voor de komst van nieuwe ingrijpende maatregelen. Met het aantal covid(?) besmettingen en energiebeleid als uitgangspunten. Men had in plaats van besmettingen ook de vervuilde longen of het overgewicht of wat ook als maatstaf kunnen nemen. Het gaat niet zozeer om in dit geval het virus, maar om macht van de politiek over de bevolking. Bill Gates waarschuwde ons begin dit jaar al. Gates zei letterlijk : "We nog gaan meer vaccineren om ons te beschermen." Wie Gates bedoelt met 'we' en 'ons' vertelt hij niet. 'We' zal wel het rijke clubje zijn dat omringd is met figuren als Soros en Schwab. Met 'ons' bedoelt Gates 'ons geld', 'onze winsten'. Want opvallend genoeg zijn er dankzij de politiek organisaties die grof verdiend hebben. En zodoende hun beleggers. En wie zijn die beleggers? Gates en zijn vriendjes.
Hopelijk zijn er nu wel veel mensen wakker geworden en inzien dat de politiek probeert ons onder de duim te houden door ons te beperken in onze vrijheden en de economie te verzieken. Terug naar AF zoals Schwab dat graag wil. Het coronabeleid (niet de crisis) heeft onnodig veel slachtoffers gemaakt. Rutten c.s. hebben bloed aan de handen. De politiek maakt keuzes waardoor wij, gewone burgers, het alsmaar moeilijker krijgen met te vaak de dood als gevolg. Het dichtdraaien van kranen c.q. boycotten van Russisch olie en gas is een welkome bijdrage aan het westers regeringsbeleid. Europa maakt zichzelf economisch en maatschappelijk kapot. Maar ze wijst het virus en Rusland als schuldigen aan. Veel mensen geloven dat.
Men stelt dat er een personeelstekort is. Ook zoiets. Bedoeld om de instroom van 'arbeidsmigranten' (vluchtelingen en gelukzoekers) te rechtvaardigen. Het woningtekort zal oplopen tot 400.000. Dat tekort is er volgens mij niet. Velen zijn vanwege het coronabeleid en/of de houding van hun werkgever in deze zzp'er geworden. Men wil graag vaste medewerkers, omdat die beter in de hand gehouden kunnen worden. Een zzp'er zegt al gauw :  "Doei, zoek maar een ander!" Laten we even helder denken : er zijn veel bedrijven omgevallen en de toestroom van asielzoekers / vluchtelingen is groter geworden. Dus zou er veel arbeidsaanbod moeten zijn. Maar volgens het kabinet is er een tekort aan personeel. Rara hoe kan dat. Het OV, de KLM, de Zorg, de politie, waar zijn al die mensen gebleven? Werkloos zijn ze niet, want die cijfers dalen volgens het kabinet. Vanwege het coronabeleid werd er minder gereisd (KLM en OV), werd zorgpersoneel overbelast en later ziek en/of weggejaagd. En wie wil er nou bij de politie? Een baan waarin je moet vechten tegen de bierkaai. Of je buurman of een moeder in elkaar slaan, omdat ze met een spandoekje ergens staan te demonstreren vanwege het kabinetsbeleid.
Volgens een wakkere(?) financieel adviseur moeten we ons geld steken in voedsel en vuurwapen met veel munitie.