zaterdag 7 mei 2022

Foutje, bedankt!

Wie oog heeft voor details al het opgevallen zijn. In een gefilmd nieuwsbericht over de ellende in het Azovstal complex, zag ik een gewonde soldaat liggen. Een ander vertelde over het leed in hun schuilplaats en het gebrek aan antibiotica. Toen de gewonde in beeld kwam, zag ik een man in een bruin hemd die op zijn rug lag. Op zijn borst was een groot, zwart hakenkruis zichtbaar! De Azov militair die geïnterviewd werd zei iets, waarop het slachtoffer (?) zich abrupt op zijn buik omdraaide. Zo verdween het zwarte hakenkruis uit beeld. Ik weet het, het klinkt hard van mijn kant, maar dat soort volk hoeft van mij echt niet gered te worden.
Een aantal jaar geleden heeft Rutte besloten geen schaliegas te gaan gebruiken. Vanwege het gebruik van chemicaliën en het vrijkomen van methaangas. In plaats daarvan wil men nu het schaliegas uit Amerika importeren. Daar mag van Rutte wel het milieu vervuild worden en in het algemeen extra belast worden vanwege de transporten naar Europa. 
Op soortgelijke wijze willen we van onze veeteelt af en voedt men de biomassacentrales : milieu ellende verschuiven naar andere landen.