dinsdag 29 mei 2018

Luik - Amsterdam

In het Belgische Luik is een drietal mensen doodgeschoten door een veroordeelde, die even op vrije voeten was. De man wilde een auto stelen en schoot daarbij de vrouwelijke bestuurder dood. Ook twee politiemannen werden doodgeschoten. Het gerucht gaat, dat de dader Allah Akbar heeft geroepen, maar de lokale autoriteiten houden het vooralsnog op "Waar is de hakkenbar".
Maar het is toch een terreurdaad. Zoals ik al eerder verwachtte, zullen dit soort acties vooral in België en Frankrijk enkel toenemen.
In Amsterdam wordt door het linkse stadsbestuur naarstig gewerkt aan nog meer criminaliteit en verkwisting van belastinggelden. In die stad worden illegaal Afrikaans boeventuig gehuisvest en van al het nodige te voorzien om daar een leuk leventje te gaan leiden. Men noemt deze criminelen tegenwoordig 'niet-gedocumenteerden'. In de meeste gevallen hebben zij hun papieren weggegooid of vernietigd, zodat hun verhalen over hun herkomst niet gecontroleerd kunnen worden. Het zijn vooral jonge mensen, die gretig ingaan op het linkse gepamper. Dat die illegalen een direct risico vormen voor andere stadbewoners is blijkbaar van geen belang. De stad jaagt blijkbaar liever fatsoenlijke mensen weg, om zo plaats te maken voor gespuis en illegalen.