woensdag 9 mei 2018

Zoethouders voor het gepeupel

Men noemt het verdraaien en/of zwijgen van feiten 'politiek correct'. Voor een rechtbank heet dat meineed. De politiek en overheidspersoneel doet dat om ons, het volk, rustig te houden. Vandaar dat men onlangs sprak over 'een verwarde man'die een aantal mensen met een mes neerstak. Het feit dat de, naar later, bleek Syriër tijdens zijn aanval Allah Akbar! schreeuwde werd bewust verzwegen. De dader heeft inmiddels een verklaring afgelegd, maar die wordt geheim gehouden. "Geen antwoord is ook een antwoord", denk ik dan. Het betreft dus weer een terreurdaad.
Sinds de vluchtelingenstroom op gang gekomen is, vertonen de nationale en lokale overheden zich als stiekemerd. Echter, men gaat volledig voorbij aan het feit dat de meeste mensen met een smartphone rondlopen. Zij verspreiden de feiten. Het nieuws dat de overheden verspreiden is steeds vaker nepnieuws. Het soort dat zij zelf wil bestrijden.
Het corrupte Oekraïne wordt al een tijdje van westers wapentuig voorzien. Amerika levert in het geniep wapens aan het land. Het zal mij niets verbazen als landen als UK en Duitsland daaraan mee zouden werken. Het feit dat Turkije nog steeds lid is van de NAVO, geeft aan dat ook die organisatie weinig van doen heeft met vrede, mensenrechten en fatsoen. Het zal eerder zijn dat Turkije de NAVO verlaat, dan dat de NAVO Turkije er uitgooit.
Amerika is uit de atoomdeal met Iran gestapt. Om de Joden tegemoet te komen. Ik bedoel, er is via de IAEA internationaal toezicht op het nucleair-programma van Iran, maar Israël komt met andere verhalen. Gelukkig blijven de EU en Iran zich aan het verdrag houden. Zolang het IAEA dat de controles uitvoert niet met een ander (negatief) rapport komt, is de rest gelogen. Leugens bedoeld om Iran aan te vallen. Zoals gezegd, let daarbij vooral op Saoedi-Arabië en Israël. Als Iran door hen of een van de twee aangevallen wordt, kan Amerika de handen in 'onschuld' wassen. Laten we blijven hopen dat het zover niet zal komen. Amerika en Israël zijn nogal hecht. Logisch, beide landen zitten vol rotstreken.