vrijdag 16 maart 2018

Verkiezingen

Moet je ook zo lachen om de posters van vooral de VVD en de uitspraken van Rutte? Mensen met een minimaal geheugen (zoals ik) vinden Rutte niet alleen ongeloofwaardig maar zelfs hypocriet overkomen. Meneer beweert liever met daden bezig te zijn, dan met drammen. Hahaha! Hoe was het ook al weer met het referendum omtrent Oekraïne? Wie was hier de drammer? Rutte heeft opeens de zieken, ouderen en zwakkeren ontdekt. De afgelopen jaren heeft ie ze kaalgeplukt en een schop onder de kont gegeven en nu beweert hij het voor die groepen te zullen gaan opnemen. Ja hoor.
Als een politicus zegt dat hij zich sterk maakt voor iets, komt dat geloofwaardiger over dan wanneer hij iets keihard toezegt, zoals 1000 euro.
Wat Rutte verder betreft : hij doet wel alsof ons land bepaalde zaken van de EU niet pikt, maar Rutte is wel stiekem uit op een mooie, goed betaalde baan bij diezelfde EU. Daarvoor wordt al een tijdje het pad geëffend. Niet alleen door Rutte, ook door zijn vriendjes bij de EU. Al zijn protesten en kritiek uit hij met een vette knipoog naar Juncker.