donderdag 29 maart 2018

Niet blij met PostNL

Nadat ik via het www iets gekocht had, kreeg ik een e-mail waarin het tijdstip van aflevering vermeld stond. Vanmiddag, tussen 13.00 en 15.00 uur zou het pakketje volgens PostNL op ons adres zou worden afgeleverd. Dus vandaag was ik keurig thuis. Toen tegen 14.45 uur ik nog niets gehoord of gezien had, keek ik voor alle zekerheid nogmaals in de In-box van mijn e-mail programma. Daar kwam nog een berichtje van PostNL binnen. Daarin stond vermeld, dat het pakketje rond 14.35 uur hier afgeleverd zou zijn. Huh? Vreemd.
Ik besloot even buiten bij de voordeur te gaan kijken : niets te zien. Toen ik achter ging kijken, zag ik een doos onder de overkapping liggen. De bezorger had dus stiekem het pakketje afgeleverd. Ook achter hebben we een bel, maar die is dus niet gebruikt.
Het is niet de eerste keer dat PostNL op die manier pakketpost bij ons aflevert. De eerste keer betrof een grote doos, die ook zo achtergelaten werd. Ik vind het maar slordig. Iemand zou zo'n pakketje gewoon kunnen weghalen, en dan? Dan zegt PostNL dat het afgeleverd is en ik zeg niets gezien te hebben. Nou, dan weet je wel wie er wint.