zondag 25 maart 2018

Samen in bed F1 kijken

Vanmorgen dacht ik vroeg op te zijn, maar onze wekker stond nog op de wintertijd. Haha! Ik ben dus wat laat naar boven gegaan, waar Mike in zijn bed naar de eerste wedstrijd van de F1 lag te koekeloeren. Ik ben ernaast gaan liggen om met hem mee te kijken. Zoals gezegd was ik dus laat. Hoewel, ik ga niet voor zoiets de wekker gebruiken. Ik kies liever voor een natuurlijke manier van wakker worden.
Eerlijk gezegd kijk ik nooit naar een hele race. Die duurt mij te lang, veel te lang. Vandaar dat je mij ook niet in Assen terugziet. Niet alleen vanwege de drukte en de race die voor mij na enige tijd omslaat in een saai gebeuren. Ook de prijs van een kaartje is schreeuwend duur. Ik ga dan liever naar lokale races, waar je behalve het kijken ook door de pitsstraat kunt banjeren of een dorp of stad in de buurt kunt bezoeken als ik al die drukte en herrie zat ben.
Max kwam niet voorbij Alonso en ik zag de beide Ferrari's in de top-3 belanden. Ik had de start gemist, maar daar stond tegenover dat ik lekker uitgeslapen was. Toen ik na de geblokte vlag met Fenna ging wandelen, genoten wij van de serene rust van de zondagochtend. Onderweg zagen we slechts één mens, zonder hond. Kassian ja, desuh.