woensdag 26 juli 2017

Transgender?

Ahum, mijn spellingscontrole programma kent het woord transgender niet. Het stelt transzender voor. Een woord dat ik op mijn beurt niet ken.
Om transgenders niet te discrimineren overweegt de stad Amsterdam (wie anders?) om al dat 'Dames en Heren' gedoe aan te passen. Op CS Amsterdam mag dan niet meer Dames en Heren klinken door de toeters die de zoveelste vertraging doorgeven en zullen briefhoofden en alle andere zaken waar de twee groepen als aanhef genoemd worden aangepast worden. Dus zal het Beste mensen worden. Maar vind iedereen zich eigenlijk wel een mens? Wat te doen met al die mensen met hun valse honden gedrag? Of de hufters? Zijn politici eigenlijk mensen of zwijnen?
Een transgender kan in de huidige aanhef toch zelf kiezen lijkt me. Hij of zij of er tussenin voelt zich bij het een wel of niet aangesproken toch? Trouwens, hoe zit het met de tegenwoordige watjes? Die zijn toch geen echte mannen meer? Of vallen die verwijfde types ook onder transgenders?
Ach, misschien zijn we allemaal transgender. Ik hoor steeds meer stelletjes zeggen : "Wij zijn zwanger." Haha! Wat een onzin, een vent kan toch niet zwanger zijn? Tenzij hem dat door zijn partner is aangepraat. Ik zeg : "Hé slappe zak, je bent niet zwanger je hoort een vent te zijn." Nog even en de wij-zijn-zwanger mannen gaan met een kussen onder hun hemd naar werk. Omdat wij zwanger zijn en iedereen dat moet weten. Al zou ik niet weten waarom. Dus al die (aankomende) vaders die beweren dat ze zwanger zijn, zijn blijkbaar transgender of slappe hap. Of beide. Ze zullen straks ook ongesteld zijn.
grapje van een ex-militair
Ach ja, wij mannen moeten ons veel meer verzetten tegen al die link(s)e onzin. Vechten als leeuwen, moeten wij. Zo voel ik me steeds meer, als een leeuw. Hoe noemen ze zo'n iemand die deels een mens deels een leeuw is? Moet daar ook niet iets voor verzonnen worden? En al die vieze mensen, die zich als varkens gedragen? Er is nog veel te doen. Laten we beginnen met het in zee duwen van Amsterdam anders krijgt de stad ook nog een Transgender Parade en een Zwangere Vaders tour.
Trump wil juist af van transgenders. Althans in het Amerikaanse leger. Logisch, want als de sergeant tegen de manschappen schreeuwt : "Pik in het zand!!", dan moet iedereen met z'n pik in het zand. Ik bedoel, je kunt toch niet twee of drie verschillende commando's geven voor een en dezelfde opdracht, omdat iemand zich misschien gepasseerd voelt. Of moet je als soldaat huilend reageren met : "Sorry sergeant. Ik heb nog geen pik!"? De kwaliteit van het sperma is ook slecht geworden. Voorheen werd het spul goed onderhouden zodra je in militaire dienst kwam. Daar werd het geregeld opgeschud door een flinke trap tegen de ballen. Goed voor de kwaliteit, zei men. Maar ook dat mag ook niet meer. Een positieve bijkomstigheid misschien : minder watjes? Worden lidwoorden ook aangepakt? De tijd zal het leren.