zaterdag 15 juli 2017

Camper uitpakken

De afgelopen dagen hebben we de camper wat leeggemaakt. Mike gaat met een vijftal vrienden in die wagen op vakantie. Ze nemen één grote tent mee, dus dat scheelt al behoorlijk aan bagage. Ze kunnen de bagage eventueel in de kunststof box op de trekhaak vervoeren. Maar dat is aan hen.
Als de groep compleet is geef ik nog een instructie, zodat ze weten waarop ze moeten letten bij die oude wagen. Omdat ze allemaal een rijbewijs hebben gaan ze bij toerbeurt achter het stuur zitten. Natuurlijk heb ik de situatie even gecontroleerd bij de verzekeringsmaatschappij. Maar dat was dus geen bezwaar.
De mannen gaan een trip door Frankrijk maken. Ze hebben daar twee weken voor uitgetrokken. Als het goed is gaan ze eerst richting Luxemburg. De wagen heeft een vakantie-controle ondergaan en van nieuwe motorolie voorzien. Neemt niet weg dat de pechduivel nog altijd kan opduiken. Maar dan is er nog altijd de ANWB. Hoera!
De groep komt tegen het avonduur hier aan. Ze krijgen zowaar een Indische rijsttafel voorgeschoteld! Wat een bofkonten, hè? Ze blijven hier een nachtje slapen. Zes man op een zoldertje van een seniorenwoning. Mogen ze zelf uitzoeken hoe, wie, wat, en waar. Zondagochtend gaan ze op pad.