woensdag 26 juli 2017

Nederlanders?

In het nieuws hoorde ik van een groepje plofkrakers in een dikke Audi. In combinatie met de Utrechtse wijk Kanaleneiland, weet ik weer genoeg. Het gaat niet om Nederlanders, maar halve Nederlanders of halve Marokkanen of beter halve k*tmarokkanen, of wel criminelen. Rutte was onlangs wel zo flink om Nederlanders in de UK te waarschuwen, dat ze hun Nederlandse nationaliteit zouden verliezen indien zij de Britse zouden aanvragen. Logisch, want gehoorzame, plichtsgetrouwe, werkende burgers zijn een gemakkelijker prooi voor Rutte c.s. Het Marokkaanse tuig en andere halve en niet Nederlanders durft meneer niet aan te pakken.
Het is toch vrij eenvoudig : Heeft u of kiest u voor een andere nationaliteit, dan verliest u de Nederlandse. Simpel, maar voor Rutte c.s. niet aan de orde. Althans op selectieve basis niet. Ik zou zijn werkwijze ook discriminatie kunnen noemen. Ongelijke behandeling. Maar ja, lafaard Rutte volgt gedwee de EU, die ruziet met de Britten. Rutte heeft liever corrupte Oekraïners dan betrouwbare Nederlanders.
Het toppunt van domheid is wel corrupte regeringen geld geven om hun eigen corruptie te bestrijden. Dat gelooft niemand toch? Tenzij je zelf ook corrupt bent.