zaterdag 1 juli 2017

Camper en tv

decadent?
Eerlijk gezegd heb ik er niets mee : tv kijken tijdens de vakantie. Als ik zo op de camping om ons heen kijk, dan vind ik dat tv gedoe wel een zielige vertoning. We zagen zelfs twee stellen, die gezamenlijk op pad waren met elk hun eigen caravan, de camping opkomen. Als eerste activiteit ging het viertal de schotels installeren. Ze waren blijkbaar op elkaar uitgekeken, want na het avondeten kropen ze hun wagens in om naar de tv te gaan zitten kijken. Met de airco aan.
Een vakantieganger stelde zijn vakantie uit, omdat de tv in de caravan het niet deed. Huh?! Hoezo verslaafd? En toch.... wij hebben ook een tv'tje in de camper. Als het weer tegenzit of wanneer het vroeg donker is, kijken we naar een film op dvd. We hebben geen antenne of zo. We hebben aanspraak genoeg als we buiten zitten.
Die kleine tv (15 "scherm) heeft echter geen afstandsbediening meer. Die is tijdens de verhuizing zoekgeraakt. Ik ben bezig een andere op te snorren. Er zitten weliswaar knoppen op de tv, maar die kennen maar een beperkt aantal functies. Dus kan ik geen ondertiteling kiezen/zien. Behalve films kunnen we ook naar sneeuw kijken. Dat laatste gaat gauw vervelen. Zelfs als het erg warm weer is.