dinsdag 25 juli 2017

Jongens zijn meisjes

Ik heb er al eerder over geschreven. Over de manier waarop men jongens opvoedt. Ik doel dan met name op de moeders en onderwijzeressen. Veel vaders hebben nauwelijks iets in de opvoedingsmelk te brokkelen. Die zijn er enkel voor de euro's. En de lastige klussen.
De situatie is zo zorgelijk, dat SIRE er een reclamespot van gemaakt heeft.
Het verschijnsel is al vele decennia aan de gang. Het begon al in de vorige eeuw, met name in de jaren 60-70, toen het feminisme opkwam. Op veel fronten is het resultaat merkbaar. Het leger kan nauwelijks nog echte jongemannen vinden. En als ze er zijn, worden ze mentaal en fysiek afgekeurd. Watjesvolk dus. Het opvallende is dat hetzelfde watjesvolk nu protesteert tegen het Sire spotje.  Een gevolg van gebrek aan incasseringsvermogen.
Veel jongemannen zijn verwijfd geraakt door hun opvoeding. Zelfs in de sport is dat terug te zien : zo lang je haar maar goed zit en bij het minste geringste liggen jammeren op het veld.  Ik had nooit gedacht dat er een reclamespot zou verschijnen waarin beweerd wordt, dat mannen met Nivea op hun toet stoere houthakkers worden. Ik zie ook zogenaamde (politieke)leiders met een watjes imago. Ja, leiders! O, wat erg allemaal.
Mannen die nooit een 'neen!' te horen hebben gekregen en die geen verantwoordelijkheid willen nemen voor hun daden. Mannen die make up dragen, fel gekleurde schoenen en een handtas. De degeneratie heeft ertoe geleid, dat we hier zelfs een vrouw als minister van Defensie hebben gekregen. Met alle gevolgen van dien voor ons leger. Het feminisme is killing.
Ik begrijp best wel dat veel mannen geen trek hebben in een baan in het onderwijs. Daar hangen veel te veel vrouwen rond, die net als thuis heel graag de baas spelen en liever bemoederen dan opvoeden. Een vorm van zelfbevrediging dus. Hun manier van opvoeden is veelal gebaseerd op medelijden en angst. En als er eindelijk enkel mannen verantwoordelijk zijn voor de opvoeding, zijn het homo's! Tja, zo krijgen we dus nooit mannen van stavast. Krijgt mijn pa toch gelijk.