dinsdag 6 september 2016

Sybe Schaap schijt op straat

nu nog handhaven
In Dronten wil men toestaan, dat honden op straat hun behoeften doen. Maar dan wel onder de voorwaarde, dat de eigenaar / begeleider de boel opruimt. Ik, als hondenbezitter en als inwoner van Dronten, vind het een slecht plan. Ik ben er niet blij mee.
Wie hier een beetje oplet (dames en heren ambtenaren), zal zien dat er steeds meer hondenpoep op plaatsen ligt waar het opgeruimd zou moeten worden. Er staan op sommige plaatsen zelfs borden en containers, maar daar heeft menige hondeneigenaar schijt aan. Er is duidelijk een groot gebrek aan discipline bij veel hondenbezitters. Blijkbaar is het de besluitvormers ontgaan. Als men straks ook op straat de hond mag laten poepen, zal het ook daar blijven liggen. Het voornemen riekt erg naar de kat op het spek binden.
Sybe Schaap van de VVD heeft ook al op straat gescheten. De VVD'er zit het zo erg dwars dat de PVV veel populairder is dan zijn VVD, dat hij overgegaan is tot het schrijven van een boek erover. Hoe gefrustreerd kan een mens zijn. De inhoud, voor zover ik die in grote
NIET dus
lijnen ken, vergelijk ik met op straat poepen. Of wel : ongewenst en ongepast gedrag. Van opruimen zal Schaap ook nooit gehoord hebben. Schaap doet voorkomen alsof alleen de VVD naar behoren functioneert en als alleenheerser moet fungeren. Gelukkig weten miljoenen kiezers beter. De VVD schapen praten rechts en leiden ons land al keutelend linksaf naar de afgrond. Hun leider is geen ram en weet dus ook niet wat rammen is. En dan blijft drammen over. Laat meneer Schaap eerlijk blijven : is de PVV niet dat kindje dat de VVD zelf heeft voortgebracht uit haar affaires met links?