woensdag 7 september 2016

Over Wellness en koken

Ze is vandaag met een vriendin weer naar een wellness gegaan. De verhalen achteraf zijn telkens weer erg leuk om te horen. Ze genieten beiden heel erg van zo'n dagje uit. Ik gun het ze; vooral Sonja. Dit keer betreft het een verjaardagscadeau. Die vriendin is binnenkort jarig. Vandaar. We hebben op die manier wel vaker cadeautjes gegeven aan anderen. Een van die cadeaus was een dagje Bronbeek. Dat was niet alleen leuk, maar ook erg interessant.
Zelf zorg ik ervoor dat ze 's avonds, als ze zeer ontspannen en toch vermoeid terugkeren, het eten klaarstaat. Ze kunnen dan zo aanschuiven. Dit keer heb ik wat gemakkelijk gedaan. Het is voor mij te warm om te koken en ik kan niet zo lang staan. Vaak neem ik een ooievaarshouding aan, maar daar krijg ik ook bijkans een kindje van. Heel erg vermoeiend dus. 's Morgens heb ik veel plannen. Maar die worden al snel gedwarsboomd door mijn been. Ik moet zoveel mogelijk gewoon lopen. Maar ja, dat valt tegen. Ik had trouwens een tijdje een tandarts, die ook met zijn been trok.
Vandaag heb ik me maar op de spaghetti geworpen. Met de standaard saus (uit een potje), verse groenten, een stukje kipfilet erbij en komkommerschijfjes. Als toetje heb ik een fruitcocktail in de koelkast staan. Nee, de dames mogen niet klagen. En dat doen ze ook niet hoor. Ik hoop dat ze op tijd terug zijn. Anders ga ik zelf al vast wat voor-eten. Haha! Eet smakelijk!