dinsdag 30 juni 2015

Nu het nog kan

weg is weg
Vanmorgen, toen de temperatuur nog alleszins acceptabel was, ben ik via de loods naar de Milieustraat gereden. In de loods heb ik wat oud ijzer uit de auto gegooid en wat karton erin. Bij een van de buren hebben we twee oude vlonders gesloopt. En er waren twaalf stenen over na het bestraten. Dus al die troep is nu mooi weg. Het geeft telkens een fijn gevoel zodra ik de Milieustraat verlaten heb met een lege bak achter me.
Weer thuis parkeerde een mevrouw haar stationwagen achter de Matrix. Ze kwam volgens afspraak een ventilator ophalen. Dat ding hadden we over en ook voor dat soort spul geldt : weg = weg.
Voordat ik naar de Milieustraat vertrok heb ik de reuze parasol uitgeklapt. Dat ding is zo'n 3 bij 5 meter en geeft een enorme lap schaduw.
Straks ga ik onder dat ding wat aan de CBX doen. Je weet wel, schoonmaken, prutsen enz. Lekker op een rustige manier. Mijn inzet als 'buurtklusser' staat nu even stil. Er wachten nog een heg die gesnoeid moet worden, een schutting een waslijn en trottoirbandjes in de tuin van de buurvrouw. En natuurlijk wacht ons ook nog een welverdiende vakantie!