zondag 12 juni 2022

Zondagochtend

Heerlijk buiten in de zon ontbijten. Wat een leven! Als we in een andere omgeving zijn, heeft Fenna geen zin om uitgelaten te worden. Zeker wanneer ze met een van ons loopt. Dan wil ze het liefst direct weer terug. Als we beiden haar uitlaten, is het geen probleem. Gelukkig luistert ze goed naar de commando's poepen en/of plas maken. Ze weet dat ze pas daarna haar zin krijgt. Gek beest. Fenna gedraagt zich zeer rustig. Ze is natuurlijk ook wat ouder. Ze blafte niet eens toen de beheerder naar ons toekwam.
Er zijn vanmorgen veel gasten vertrokken. Ook de beide echtparen met de huifkarren. Het was een mooi gezicht te zien, hoe een van de moeders met de beide paarden omging. Een van de paarden was nogal nukkig. Het gras van de camping was blijkbaar zo lekker, dat ie niet gestoord wenste te
worden. Maar die moeder was haar duidelijk de baas. Zonder schreeuwen, zonder fysiek gedoe, gewoon rustig en assertief. Die beesten kregen na de roskam ook nog een antivliegen middel opgespoten. Ik dacht : "Da's handig spul." Maar ik ben later toch maar onder de douche gaan staan. 😂 Gekheid natuurlijk, want we hebben hier zeer weinig last van insecten als vliegen en muggen.
Het is een rustige en schone camping met mooie fietsroutes. We fietsen graag van dorp naar dorp, om tussentijds wat te drinken en/of te eten. En om wat rond te kijken. Plaatsen in de buurt zijn Goor, Markelo en Diepenheim, die alle via de bekende knooppuntenroutes te bereiken zijn. Het fietsen is ook een mooie gelegenheid om te zien hoe mijn naar e-bike omgebouwde fiets zich gedraagt met Fenna's kar erachter.