zondag 19 juni 2022

Schaamteloze crisis

Zo noemt Mark Rutte de wantoestanden rond asiel- en gelukszoekers. Grappig dat ie een keer aan zelfreflectie doet. Rutte moet nu nog voor de overige wantoestanden voor de spiegel gaan staan. Zoals voor de economie, de armoede, de Toeslagenaffaire, de aardbevingen in Groningen, het stikstofsprookje, het tekort aan woningen, de ingestorte Zorg enz.
Nog een crisis. Ik las dat transgenders zich op de huidige toiletten niet veilig voelen. Dat heb ik met name op de camping soms ook. Als ik een grote boodschap moet doen en het slot van de deur werkt niet. Voor het overige maak ik in noodgevallen soms ook gebruik van een damestoilet. Ik heb me er nooit onveilig gevoeld.
Deze klagende transgenders doen alsof er op hen gejaagd wordt, maar dat zit tussen hun oren. Het liefst wil de woke generatie een hele ris toiletten, elk apart voor de lhbtiq+ groep. Sorry dames en heren, nog even en de bekende H staat nu voor homo en de D bestaat niet meer. Er is een eenvoudige oplossing. Gewoon twee symbolen : afbeelding van een geslachtsdeel. Oké, er zijn ook mensen die uit hun mond zeiken. Die doen dat maar buiten. Trouwens, als al die genders een keer buiten hun behoefte willen doen, prik dan eerst een bordje met je gender in de grond of plaats het tegen een boom. Dat is veel veiliger. Allemaal onzin van mijn kant natuurlijk, maar zij begonnen ermee.