zaterdag 11 juni 2022

Veranderingen

De vluchtelingen kinderen hadden de nare gewoonte stenen en stokken naar de hier rondlopende katte te gooien. Ze pestten ook Fenna als ze achter het hek was. Ik heb ze een keer in hun nekvel gepakt en enkel Stop! Stop! Stop! geroepen. Ze spreken noch verstaan Nederlands, vandaar.  Ze doen het niet meer en vinden mij nog steeds een aardige meneer. Ze zijn namelijk gewend aan klappen.
De Oekraïense ombudsman Lyudmila Denisova, die beweerde dat Russen zich schuldig maakten aan massaverkrachtingen, heeft nu openlijk toegegeven dit verzonnen te hebben. Ze is geen ombudsman meer. Gaan de media dit bericht ook melden?
Het logo van McDonalds in Rusland heeft een nieuw logo gekregen. Het logo geeft een hamburger en twee frieten weer. De nieuwe naam is nog niet bekend. Het aanbod zal nauwelijks veranderen, aldus een zegsman.
Volgens een Oekraïens politicoloog verkeert het Oekraïens leger op dit moment in slechte staat. De legerleiding heeft Zelensky geadviseerd de troepen uit de Donbas terug te trekken, om de rest van het land te kunnen blijven verdedigen. Er gaan geruchten over discussies tussen Zelensky en de legertop.
De NAVO was van plan de Russische minister van Buitenlandse Zaken te ontvoeren tijdens zijn buitenlandse reis. Lavrov zou als gevangene als pressiemiddel tegen Poetin gebruikt gaan worden.