woensdag 8 juni 2022

Krant en propagandablad

Er zijn tegenwoordig weinig echte kranten. Met kranten bedoel ik media die onafhankelijk objectief nieuws verspreiden. De meeste media zijn in handen van een paar eigenaren, die de inhoud bepalen. Die inhoud vertolkt hun eigen mening. Een mening is geen feit.
De oorlog in Oekraïne is een mooie gelegenheid om van alles en nog wat Rusland de schuld te geven. Politiek te bedrijven. Terwijl veel problemen door Oekraïne en de westerse landen zelf veroorzaakt worden. Zoals de economische malaise. Het zijn ook de landen die Oekraïne militair steunen, die Oekraïne door de hulpverstrekking naar de totale ondergang leiden. Rusland zal steeds harder toeslaan als Oekraïne modernere en zwaardere wapens zal inzetten.
Nieuws van de andere k(r)ant :
De aan Oekraïne geleverde wapens gaan slechts korte tijd mee. Ze missen preventief en correctief onderhoud, omdat de benodigde kennis en onderdelen ontbreken. Het geleverde materieel is vaak kwalitatief van een minder gehalte dan dat van Rusland.
Rusland stelt erg veel gevechtservaring op te doen en veel kennis over westerse wapens en oorlogvoering te vergaren. Rusland zegt 97% van de Volksrepubliek Loehansk bevrijd is van de Oekraïense terreur van de afgelopen 8 jaar.
In Marioepol is Amerikaans oefenmateriaal aangetroffen, dat geproduceerd en geleverd is door Viking Tactics. Het betreft oefendoelen met afbeeldingen van mensen en hun organen. Ze zijn speciaal bedoeld voor scherpschutters.
Oekraïense vluchtelingen in Polen bedreigen mensen met een Russische achtergrond. 
De taak van de Russische Federatie is en blijft het vernietigen van de slagkracht van het Oekraïens leger. 
Er zijn westerse militaire experts die ervan overtuigd zijn, dat Oekraïne het Russisch leger niet zal verslaan.
De Amerikaans Kolonel Bd / senator Richard Black waarschuwt voor het risico, dat Amerika aanstuurt op een nucleaire oorlog.
Duitsland gaat nog meer wapens produceren voor de export naar crisis- en oorlogsgebieden. Duitsland zelf krijgt straks weer het grootste leger van Europa...... Nein, nicht wieder!
Het Engels voetbalelftal deed onder veel boe geroep van het Hongaars publiek weer zijn bekende 'taking the knee'. Het wordt tijd op te houden met die onzin. Voetballen!