donderdag 2 juni 2022

Is Poetin dood?

Er is kritiek op GroenLinks. Men is boos omdat er een blanke benoemd is tot fractievoorzitter. Zo zie je maar weer, niet alleen zwarten zijn nog steeds slaaf van de slavernij.
Ergens las ik : met leugens worden oorlogen begonnen. De vrede komt alleen met de waarheid. Afgaande op de reguliere media zal ik lang op vrede moeten wachten.
Landen die wapens produceren en/of exporteren willen geen vrede. Die zijn zelf ook oorlogszuchtig. Mensen die denken dat ze wapens nodig hebben voor vrede, hebben last van angsten.
Amerika : als eerst alle criminelen hun wapens ingeleverd hebben, zal de rest volgen. Een vuurwapenverbod zal anders alleen voor niet-criminelen van toepassing zijn. En zo'n verbod is dan zinloos.
Waarom zou ik me aan de wet houden? Dat doet dit kabinet toch ook niet?
Veel van wat er nu gebeurt aan negatieve ontwikkelingen passen toevallig mooi in het Great Reset plan.
De NIH (National Institutes of Health) en Wuhan waren toevallig(?) ook bezig met het apenpokkenvirus. Vandaar dat Bill Gates vorig jaar al dit virus meldde als opvolger van het covid-19.
Volgens de Britse geheime dienst is Poetin al een tijdje dood. Iemand die sprekend op hem lijkt zou hem vervangen hebben. Poetin schijnt meer dubbelgangers in dienst te hebben, aldus de Britten. Toen ik de naam van de dienst voor het eerst hoorde, vond ik hem nogal vreemd : Am I 6. Maar goed, zo'n bericht over Poetin kan ook fake zijn. Bedoeld om mensen zand in de ogen te strooien en/of Oekraïne en zijn vrienden een oppepper te geven en de Russen te demoraliseren.
Rusland heeft een paar maanden geleden al Oekraïners gewaarschuwd voor werken / op van in westerse landen. "Daar worden jullie de moderne slaven!", aldus de Pravda.