maandag 18 januari 2021

Typisch NPO

Onze nationale omroep, de NPO, beweert dat Thierry Baudet (en velen met hem) onwaarheden rondstrooit over het Coronavirus. Volgens de NPO is de PCR test wel betrouwbaar, lopen niet de ouderen en zij met een zwakke gezondheid de grootste risico's, zijn er geen gevaarlijke bijwerkingen van het vaccin, krijgt iedereen die besmet raakt last van klachten en er wel sprake is van een veel grotere oversterfte. Helaas voor de NPO ben ik het eens met datgene wat Baudet verwoordde.
Als ik zie dat zelfs de berichtgeving uit Noorwegen omtrent het aantal sterfgevallen na enting met het vaccin uit het nieuws gehouden of gebagatelliseerd wordt, dan weet ik genoeg. De mainstream media, waaronder de NPO, is de tegenwoordige Lügenpresse en heeft blijkbaar als taakstelling gekregen mee te draaien met de 'waarheid' van dit kabinet en mensen met een afwijkende mening neer te sabelen en/of nieuws dat hen niet bevalt als fake te kwalificeren.

Ik zou, gezien het zwalkend en krampachtig beleid en het reageren van de overheid,  bijna gaan geloven dat het virus met dit kabinet verdwijnt. Bijna.