zondag 24 januari 2021

Gewoon rustig

Die Duitse interim was een typisch voorbeeld van de meeuw, die krijsend binnenkomt en pas weggejaagd wordt nadat hij de boel onder gescheten heeft.
De eerste keer met Fenna buiten tijdens de Avondklok, maakte geen verschil met andere keren. Het was gewoon rustig en stil hier. Voor velen maakt de Avondklok niets uit. Toch is het de zoveelste beknotting van onze vrijheid, mensen. Overdag zijn er veel meer mensen op straat, maar dat is geen probleem. Er zullen wel weer duistere redenen achter zitten.
Heel voorzichtig wordt geopperd, dat het coronavirus uit een laboratorium in Wuhan afkomstig is. Dat werd vorig jaar al door andere deskundigen beweerd (het zou kunstmatig een ontwikkeld virus zijn), maar die berichten werden vliegensvlug van het internet verwijderd. Met de aanwezigheid van WHO deskundigen in Wuhan, mag het nu wel geopperd worden.
Meneer Hoekstra van het CDA heeft fel uitgehaald naar Rutten en de VVD. Hij geeft hen de schuld van het maatschappelijk klimaat dat op dit moment heerst. Hoekstra reageert in mijn ogen erg hypocriet. Zijn partij heeft in de meeste gevallen de zijde gekozen van de VVD. Anders waren veel VVD voorstellen in de Kamer gesneuveld. Ik vond veel keuzes van het CDA en andere zich christelijk noemde partijen alles behalve christelijk.