maandag 25 januari 2021

Actie en reactie

 Vooropgesteld : het is niet mijn bedoeling de rellen goed te praten. Voor mij is het een reactie op een eerdere actie, namelijk de Avondklok. Het begint bij steeds meer mensen te broeien. Het Corona gedoe (ik doel op het zwalkend beleid en het uitblijvend rendement van de maatregelen) gaat zijn tol eisen. Steeds minder mensen geloven in dit kabinet. De maatregelen ontwrichten de samenleving, waarin met name de vrijheid constant ingeperkt wordt.
De regering roept weliswaar 'We moeten het samen doen!' maar het is nog steeds eenrichtingverkeer; de maatregelen worden ons van bovenaf opgelegd. Zelfs met de bijgevoegde opmerking, dat ze waarschijnlijk geen effect zullen hebben.
Zoals vaker geschreven is er voor andere meningen geen ruimte en alternatieven worden terzijde geschoven.
Volgens de minister (Grapperhaus) hebben de rellen niets te maken met het virus. Tja, als je zo'n mening hebt dan bevestigt het enkel de afstand tussen de overheden en het volk.
Dat de politie / ME nog steeds paarden inzet bij rellen of demonstraties, vind ik onbegrijpelijk. Een regelrechte vorm van dierenmishandeling.
Dat de radiowagens van de NOS aangevallen worden is ook een reactie. Met betrekking tot de rellen is het NOS nieuws gewoonweg stemmingmakerij vanwege de leugens. De werkelijkheid is elders op het www te vinden, dankzij privé opnames.