zaterdag 23 januari 2021

Kassian die Rutte?

Vanwege mijn beroepsdeformatie zie ik veel activiteiten door een projectenbril. Ook de aanpak van het coronavirus. Ik weet dat overheden nogal slecht zijn in het omgaan met projecten. Zelf gebruik ik een factor 3 als een overheid zijn plannen presenteert. Tijd en kosten lopen bij de projecten van overheden altijd uit de hand.
Laatst zag ik een berichtje voorbijkomen, waarin iemand het opnam voor Rutte. Ik las over een arme man, die wel 80 uur per week werkt en als dank shit over zich heen krijgt. Tja, als je het werk wat je opgedragen is niet goed doet, moet je overuren maken. Komt bij dat wie leidinggeeft, altijd het piespaaltje zal zijn. Rutte, Asscher en Van Rijn hebben eerst de zorg afgebroken en zijn daarom, samen met o.a. De Jonge verantwoordelijk voor het verloop van het chaotische project dat Coronavirus heet. Een verloop, dat onnodig veel slachtoffers heeft gemaakt. Daar mogen mensen best boos om zijn.
Werd men nog gratis getest, tegenwoordig zijn er bedrijven die er flink geld mee verdienen. Dankzij een certificaat. De testbedrijven schieten uit de grond. Waarom wordt dit niet verboden? Er zou maar 1 certificaat geldig moeten zijn, namelijk die van de GGD.
Ik ben zeer blij niet in een verzorgingstehuis te wonen. Ik kan zelf bepalen wanneer en wie ik ontvang en wanneer ik naar buiten wil.