zaterdag 16 januari 2021

Corona hondjes

In Noorwegen zijn ruim 20 ouderen overleden na de eerste vaccinatie met het Pfizer vaccin. Allen zijn in de leeftijd van 80 + en hadden een zwakke gezondheid. Ook in Duitsland overleden mensen, die na de vaccinatie ziek werden.
Ik zie hier steeds meer pups rondspringen. Van mensen waarvan ik weet, dat zij niet eerder een hond hebben gehouden. Wat mij betreft maken ze een valse start. Niet alleen qua opvoeding (ze laten die beestjes gewoon hun gang gaan, er wordt niet gecorrigeerd en/of geoefend), maar ook voor de rest van het leven van de hond.
Want wat gaat er met de hond gebeuren, als die mensen weer buitenshuis gaan werken? Die vraag heb ik gesteld aan twee eigenaren. Beiden zeiden het nog niet te weten. Zo'n antwoord zegt mij al genoeg. Er is vooraf niet goed nagedacht. Ik zie ook kinderen met pups lopen. Wat een ellende! Ik ben bang, dat die honden straks naar het asiel gaan met een kutsmoes. Of ze krijgen een spuitje vanwege een nog grotere kutsmoes. Ga lekker wandelen zonder hond. Of doe je kind aan de lijn.