vrijdag 1 januari 2021

Een nieuw begin

Nou, nou. Het was me wat. Er wonen hier toch meer aso's dan ik verwachtte. Wat een vuurwerk! Ik zie het maar zo, Handhaving en de politie hebben zichzelf weer dik terugverdiend. Of eh....waren zij vuurwerk aan het afsteken? Maar goed, we zijn aan een nieuw jaar begonnen. 
Zoals wellicht bekend laat ik me dit jaar dus niet vaccineren. Ja, ik maak gebruik van mijn grondrecht. Ik ga er vanuit, dat ik op grond van mijn keus niet maatschappelijk gediscrimineerd zal gaan worden. Bepaalde politici inclusief de minister De Jonge willen dat graag. Ook dat zal indruisen tegen mijn grondrechten. Hopelijk stapt de overheid af van het virus-stokpaardje en kan men het dagelijks leven en de economie weer opstarten. Dat is veel zinvoller.
Het gemekker over illegale feesten en andere samenkomsten is wat mij betreft zinloos gedoe. Ga er maar van uit, dat heel Europa al een tijd besmet is met het virus. Testen, tellen enzovoort heeft volgens mij geen enkele zin. Ik zeg het vaker : bescherm ouderen en anderen die in de risicogroep zitten.
Hopelijk kunnen we dit jaar weer vrijelijk met de kampeerbus erop uit. Leuke dingen doen en zien.