vrijdag 24 januari 2020

Go with the flow

Nu ik zo bezig ben geweest met het maken van het album over ons verblijf op Curaçao, heb ik weer de smaak te pakken gekregen. Inmiddels heb ik bijna weer een album af. Die gaat over onze trip naar Roemenië, alweer zo'n 2,5 jaar geleden. Ook dat album is bijna af. In beide albums ga ik nog wat foto's toevoegen ter afsluiting.
En toen? Ik heb nog een album in gedachte. Namelijk een over de stamboom van mijn familie. Veel staat weliswaar op dit blog, maar ik wil die informatie veiligstellen in een album. Je weet maar nooit. Ik ben al twee keer een blog verloren buiten mijn schuld om. Hoewel, ik had er misschien een kopie van moeten maken. Het eerste wat ik doe is de teksten kopiëren naar een Word document. Op dat document kan ik dan nog eventueel wat toevoegen en/of corrigeren, voordat ik de teksten naar het album overbreng. Gevolgd door foto's en afbeeldingen.
Ik beschikte over een aantal kortingskaarten voor het afdrukken van een album. De korting bedroeg 30%. Wat denk je? Ben ik mooi twee dagen te laat. De aanbieding is dus verlopen. Maar goed, ik heb geen haast. Ik wacht gewoon op de volgende ronden met nieuwe kortingskansen.