maandag 29 augustus 2016

De vakantie is voorbij

In onze regio zijn de scholen weer begonnen. Hoera! Ik bedoel men mag blij en dankbaar zijn dat men hier onderwijs mag genieten. Toch? Voor velen is de vakantieperiode afgelopen. Hè wat jammer! Het weer draagt een steentje bij aan de misère : het regent en het is koeler.
Ik heb nog steeds vakantie. Het hele jaar door. Gaat het vervelen? Nee! Ik heb genoeg leuke dingen te doen. Zowel binnen- als buitenshuis.
Volgende maand hoop ik een voormalige schoolvriend en buurtgenoot, hij woonde schuin tegenover ons in Leiderdorp, te ontmoeten. Max en ik hebben elkaar in geen tientallen jaren gezien. Hij woont in Australië en is deze maand overgekomen naar Nederland. Hij was al eens eerder geweest, maar had toen een erg druk programma. Toen lukte het niet elkaar weer eens terug te zien. Niet alleen hem, ook zijn jongere zus waar hij dan zal verblijven. Ik ben benieuwd!
De komende periode ga ik een lijstje maken met leuke campings. Als we een keer weg willen, hoeven we niet zo te gaan zoeken. Gewoon even het lijstje doorlopen en een camping prikken.