maandag 1 augustus 2016

Dag 2

‘s Avonds hadden we de voor- en zijruiten geblindeerd. De Ducato heeft daarvoor een speciaal scherm. Het is een dikke uitvoering, bedoeld als isolatie als het weer koud is. Maar ook geschikt om de warmte en de zon buiten te houden. We wisten dat de zon aan de kant van de neus van de wagen
zou opkomen. Vanmorgen was het lekker koel en donker in de bak. We hebben alle drie heerlijk geslapen. Dus ook daar zijn we erg tevreden over. Maar wat kan die Fenna snurken zeg! Maar ja, ze voelt zich heel erg op haar gemak wanneer we bij elkaar zijn.
Na het ochtendritueel is Sonja op de fiets naar die enorme kampeersupermarkt gereden. Ze wilde graag even gaan kijken of er soms ook nog interessante aanbiedingen zijn. We willen o.a. graag een schuifluifel. Fenna en ik bleven bij de camper. Het is zonnig, maar er staat (gelukkig) ook een lichte wind. We zijn samen een eind gaan wandelen en Fenna heeft weer een koele duik genomen. Gedurende de vakantie zit ze voornamelijk aan de riem. Daar heeft ze geen problemen mee. Ik ken mensen die drie weken per jaar niet of ook aangelijnd zijn. Het kan dus altijd erger.
Tot nu toe bevalt de camper erg goed. De draaibare voorstoelen maken dat de ruimte ook groter wordt.  Onderweg beviel de extra hoge zit van de stoelen ook uitstekend. We zitten op een hoogte tussen die van een bestelbus en een vrachtwagen in.
Ik houd een lijstje bij met aan- en opmerkingen over de wagen en de uitrusting. Dan heb ik na of tijdens de vakantie weer wat te doen.