vrijdag 25 november 2022

Zonder de reguliere media

Ik heb de reguliere media (MSM) niet nodig om de waarheid te achterhalen. Ik zag vanmorgen in het nieuws als zouden de gastarbeiders de FIFA erg dankbaar zijn, omdat ze 'gratis' naar een WK wedstrijd mochten. Weer zo'n bericht dat erop gericht is de FIFA positief  te projecteren. Een bericht waarin de FIFA alle bonussen weggeeft aan nabestaanden en slachtoffers en gastarbeiders die nog loon te goed hebben, zou in mijn ogen pas positief zijn. De bijna 7.000 doden (het zijn er dus meer dan de ruim 6.000) zijn veroorzaakt door het gesjoemel met de WK verkiezing van de FIFA. Daarna heeft de FIFA nauwelijks interesse getoond in datgene wat er op de bouwplaatsen en daar buiten gebeurde. Ergo : de FIFA is de hoofdschuldige.
Zo langzamerhand druppelen de feiten rond het coronabeleid ook door. Het is schandalig dat de arme landen geen vaccins hebben gekregen, terwijl de 'beschaafde' rijke landen miljoenen vaccins weggegooid hebben. Waarom is het nog zo stil rond de miljarden euro's die fraudeur Hugo de Jonge zoek gemaakt heeft? En idem dito rond het gesjoemel met de mondmaskers? Verdwijnen die zaken stiekem in de doofpot?  Waarom bemoeit het koninklijk huis zich ze nadrukkelijk met de politiek? Wordt het niet tijd om onze Argentijnse koningin eens op de vingers te tikken? Twee keer geel is terug naar ArgentiniĆ«.
Onze Volksvertegenwoordiging verzet zich tegen de dagelijkse lobby. Buitenstaanders die invloed uitoefenen op de landelijke politiek, waar de Tweede Kamer nauwelijks nog grip op heeft. Het WEF is ook zo'n buitenstaander. Waarom moet de democratie plaatsmaken voor een buitenstaander als Klaus Schwab?
Volgens de politiek is er geen vluchtelingenprobleem. Wel vreemd om dan in Brussel over het grote migratieprobleem te gaan praten. De meeste vluchtelingen zijn immers migranten.