woensdag 9 november 2022

Mensen, mensen, mensen

Na zeer lange tijd keek ik naar een aflevering van Opsporing Verzocht. Ik had het beter niet kunnen doen. Als tegenstander van de open grenzen en vreemdelingen politiek zag ik weer bijna een uur lang donkere criminele types voorbijkomen. Interessant dat dit tv programma nog steeds niet van de buis gehaald is. Ik bedoel een filmpje van donkere types die een blanke in elkaar slaan is al reden genoeg om een hele omroep van de buis te weren.
Zo'n programma als Opsporing Verzocht geeft aan welke de gevolgen zijn van de politiek. Jammer dat de dames en heren politici die dit beleid steunen niet eens een keer zelf slachtoffer worden van hun eigen beleid. Dat zou hen misschien wakker schudden. Misschien.
Eerder deze week zag ik in het programma Spoorloos voor de zoveelste keer een geadopteerd kind, dat van haar ouders gestolen was. Gelukkig hadden haar adoptieouders ten tijde van de adoptie veel achtergrondinformatie opgevraagd, die correct bleek te zijn. Het viel mij trouwens ook op dat de presentatrice enigszins geschokt of verbaasd reageerde toen de van oorsprong Colombiaanse vertelde over de discriminatie die ze in haar dorp onderging. Zou ze nou echt geen weet hebben van wat er zich dagelijks afspeelt in ons land?
Om ondanks mijn mindere gezondheid toch wat bezig te kunnen zijn, heb ik vandaag on line paard gereden. Ontspannen achterover hangend en met mijn ogen dicht.