maandag 4 oktober 2021

Veranderingen en vragen

"Ik kan dus als niet-gevaccineerde een ziekte overdragen aan iemand, die daar tegen gevaccineerd is"... Tegenwoordig kan ik van alles verwachten. Nog even en wedstrijden worden verloren omdat men meer gescoord heeft dan de tegenstander. Haha!
Voor mij past het wel in de tijdgeest, waarin de aandacht voor daders vele malen groter is dan die voor hun slachtoffers. Of wel : de omgekeerde wereld. Ik troost me maar met de gedachte, dat om mij heen steeds meer mensen inzien, dat de coronamaatregelen een hoge mate van zinloosheid in zich hebben.
Ik ben benieuwd of de komende maanden weer mensen overlijden aan enkel en alleen Corona. Of zijn dit jaar de grenzen weer opengesteld voor de griep en andere ziekten? Of gewoon ouderdom? Die laatste mogen alleen komen opdraven als iemand na een vaccinatie overlijdt. Mag ik trouwens nog wel zelf denken? Volgens mij niet, maar zeker weten doe ik niet.
Men heeft het constant over vaccinweigeraars, maar die vormen slechts een deel van de niet-gevaccineerden. Er is een groot deel, dat geen vaccin mag krijgen omwille van hun gezondheid. Zo'n injectie kan voor hen fataal zijn. Er zijn ook mensen, die immuun zijn. Anderen hebben meer weerstand omdat ze al Corona gehad hebben. En er zijn mensen die op basis van zeer uitgebreide informatie geen vaccin toegediend willen krijgen.
Komen na de covid speciale maatregelen, feestjes, om mensen weer met elkaar te verenigen? Veel locaties komen dan niet in aanmerking, omdat zij eerder mensen geweerd hebben.
Klaus Schwab, weer zo'n Duitser met rare ideeën. Oppassen dus!