zondag 10 oktober 2021

Gender onzin

In Californië kunnen gender neutrale mensen nu ook eindelijk speelgoed kopen. Huh? In Californië moet je blijkbaar eerst je broek laten zakken, voordat je de speelgoedafdeling op mag. Het zou mij niets verbazen, want waar kinderen zijn, zijn ook pedofielen.
In ons landje kan je als jongen ook naar een afdeling met meisjesspeelgoed en andersom. Nee, in Cal. dus niet. Daar heeft men een aparte afdeling voor gemaakt. De stompzinnigheid ten top. Als ik het goed heb, zijn we toch weer terug bij AF? Want ik kan tegenwoordig als man gerust op een vrouwenfunctie solliciteren. Omdat ik in mijn sollicitatiebrief schrijf, dat ik me in wezen een vrouw voel. We kunnen dan ook eindelijk van de vrouwenquota af. Vraagje : Is zo'n transgender toilet een urinoir met een bril? 
De minister van Defensie (ook een vrouw, of eh...??) wil meer vrouwen als militair. Dus echte mannen, je weet wat je te doen staat. Gewoon met een jurk of rokje aan solliciteren en het komt goed. Een politieagent dacht dat Thomas Berge een vrouw was. Maar daar had iedereen begrip voor. Maar voor dit? Hoe weet ik nu of zo'n gekleed iemand niet net van een feestje komt of een toneelstuk of niet gedrogeerd is? Oké, je bent dus een vrouw....