zondag 10 oktober 2021

Zo jong nog

Ik zie dat ik vergeten ben de 75.000 bezoeker te feliciteren. Bij deze : Proficiat! En als cadeau van mij een abonnement voor het leven. Of mijn leven.
Het komt niet in het nieuws, maar mij valt het op dat relatief veel gevaccineerde jongeren na verloop van tijd tegen de vlakte gaan. Er zijn er die ook gedeeltelijk verlamd raken en/of komen te overlijden. Het gaat hier om jongeren, die bekend stonden als 'voorheen kerngezond'. Volgens mij is dat de reden, waarom sommige landen gestopt zijn met het vaccineren van jongeren. Met name met het vaccin van Moderna, al zijn er over andere vaccins ook overeenkomstige gevallen bekend. In de lijst van bijwerkingen worden dit soort zaken niet vermeld. Oké, het zou raar zijn om 'Mogelijk overlijden' erbij te zetten, want dan zou het vaccin nooit goedgekeurd worden. Dus laat men die bijwerking achterwege.
Naar zeggen (schattingen in combinatie met (onvolledige) cijfers van Lareb) zijn ruim 1.300 mensen in korte tijd na het toedienen van vaccins overleden (cijfers t/m juli 2021). Het aantal slachtoffers met blijvende schade loopt in de tienduizenden. Opvallend is dat Lareb niet de aanvullende informatie van nabestaanden wil overnemen, omdat Lareb die onbetrouwbaar vindt. Zelf ben ik erg geneigd Lareb niet of deels en de nabestaanden wel te geloven. De laatsten hebben de slachtoffers immers het best gekend.
Ik vraag me nog steeds af, waarom de overheid jongeren, zelfs kinderen per se wil laten vaccineren, terwijl die groepen nauwelijks last hebben van het virus.