donderdag 28 oktober 2021

Over de schreef

Zoals verwacht is ook Ronald Koeman ontslagen. Logisch, want ook Ronald is geen toptrainer.
Huib van V. is de zoveelste VVD'er die over de schreef gegaan is. Hij is de voormalig penningmeester van de provinciale VVD van Flevoland. Meneer woont hier in Swifterbant. De VVD'er heeft zo'n € 150.000 achterover gedrukt, met als excuus : mijn vrouw is ziek. Volgens mij is Huib zieker. Maar ik ben geen dokter. Huib kreeg een voorwaardelijke straf, omdat hij wil werken om het geld terug te betalen. Ik ben benieuwd wat hij onder werken verstaat. Weer frauderen? Eens een dief....
Het kabinet gaat na de versoepeling weer aanscherpen. Hobbelpaard-beleid. Het geeft aan hoe het gesteld is met de deskundigheid van dit kabinet en haar adviseurs. Met zo'n try and error methode (overigens conform de werking van de vaccins) kan iedereen beleid maken. Men probeert nog steeds de niet-gevaccineerden de schuld te geven. Met De Jonge voorop. Ik vind dat ook hij geregeld grenzen overschrijdt die leunen tegen misdaden tegen de menselijkheid.
Het leger heeft (per ongeluk) munitie in het water gegooid. Verrassend nieuws, want ons leger heeft toch geen munitie? Of is het weer het bekende overheidsgrapje om voorraden op te maken ten behoeve van een nieuw budget voor 2022. Daarvan heb ik ook betreurenswaardige staaltjes bij het leger  en een paar andere overheidsinstanties gezien.